Rugalmas és biztonságos fizetési lehetőségek – válaszd a számodra legkényelmesebb módot:

Online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay-en keresztül

A SimplePay online fizetési rendszeren keresztül egyszerűen és biztonságosan kiegyenlíthető a vásárlás ellenértéke.
A SimplePay bankkártyás fizetési mód igénybevételével a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal ki lehet fizetni. A kártyaadatok biztonságát a SimplePay SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja.
Az online fizetés során elfogadott bankkártyák típusai: Mastercard, Maestro, Visa.

Előre történő banki átutalás

A bankkártyás fizetésen kívüli kényelmes és biztonságos fizetési mód az előre történő banki átutalás.
A megrendelés leadását követően webshopunk egy automatikus e-mail üzenetet küld a vásárló email címére, amelyben az összes, az utaláshoz szükséges adat és információ (a webshopunkhoz tartozó számlaszám, a megrendelés végösszege, megrendelési azonosító) megtalálható.
A rendelést csak azután áll módunkban feldolgozni, miután a vásárlás ellenértéke átutalásra került és az beérkezett számlavezető bankunkhoz.
Kérjük, banki utalásnál az azonosíthatóság érdekében a megrendelési számot feltüntetni.
Előre utalás esetében a vásárlás vételára és az esetleges szállítási díj átutalására 3 nap áll rendelkezésre. Amennyiben 3 munkanapon belül nem történik meg az átutalás úgy az ajánlat érvényét veszti és a megrendelés automatikusan törlődik. Ezt követően új rendelést lehet leadni.

Utánvétes fizetés szállításkor

Lehetőség van a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a futárnál rendezni, ebben az esetben 390 Ft utánvét-kezelési költséget számítunk fel.
A maximális óvintézkedések mellett ezt a fizetési lehetőséget is fenntartjuk vásárlóink számára, de javasoljuk, hogy akinek módjában áll, a személyes kontaktok csökkentése érdekében, inkább válassza valamely online fizetési módunkat.