Az alap pálinka kétféle pálinka keverékéből születik. Ezután a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön kb. 6 hónapig, majd áthelyezik aszalványra a tökéletes íz elérése érdekében. A desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel, az ágyazáshoz pedig további 6 kg friss és aszalt gyümölcsöt.
KEZDŐLAP > Termékek > Alkoholos Italok > Párlat, Gyümölcspárlat > Árpád Dupla Ágyas Cigánymeggy Pálinka Mini (0,05l; 60%)
Árpád Dupla Ágyas Cigánymeggy Pálinka Mini (0,05l; 60%)
1.790 Ft
Elfogyott
Cikkszám:
ARP00006
Kategóriák: Alkoholos Italok, Párlat, Gyümölcspárlat
Leírás